Delen

Dress2Express

Astrid van den Ham
Veenslagenpad 14
3871PB Hoevelaken
Tel: 06 496 533 58
email: info@dress2express.nl

KvK-nummer: 65677986
BTW-nummer: NL002140349B65
IBAN: NL20 ABNA 0528 3693 85

Voor vragen mag je ook onderstaand formulier gebruiken.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

   

  Schatgraven in eigen kast

  Delen

  Het was even stil maar vanaf volgende week ga ik een serie starten met als thema: schatgraven in eigen kast 😉. Wat houdt het in?

  In deze corona tijden is het lastig fysiek nieuwe kleding te shoppen; online kan wel maar is voor velen van ons lastig. Dus… ook in het kader van duurzaamheid ga ik schatgraven in mijn eigen garderobekast. Welke kleding heb ik en welke (nieuwe) outfit combinaties kan ik maken?

  Mijn doel is om jou daarmee te inspireren ook in jouw eigen garderobekast te gaan graven en wie weet ontdek jij dan ook nieuwe outfitcombinaties! Benieuwd? Volg mij dan via Facebook: dress2express.nl of Instagram: dress2express._

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.