Dress2Express

Astrid van den Ham
Veenslagenpad 14
3871PB Hoevelaken
Tel: 06 496 533 58
email: info@dress2express.nl

KvK-nummer: 65677986
BTW-nummer: NL002140349B65
IBAN: NL20 ABNA 0528 3693 85

Voor vragen mag je ook onderstaand formulier gebruiken.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

   

  Even voorstellen

  Mijn naam is Astrid van den Ham en zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd geweest in mode. Ik vond het altijd leuk als ik de kleding aanhad die mijn moeder had genaaid: dat had nl. niemand!
  Naarmate ik ouder werd, bleef ik onbewust bezig met kleding. Pas toen ik enkele jaren geleden erachter kwam dat het toch meer dan interesse is, maar ook een passie en fascinatie ben ik dat gaan onderzoeken. Hoe komt het dat de een iets fantastisch staat en een ander er stukken ouder in uitziet? Welke kleding moet een persoon aan om te gaan stralen? En hoe kom je daarachter?
  Vanuit mijn intuïtie had ik wel ideeën, maar kon ik het niet ”onderbouwen”. Vandaar dat ik een opleiding ben gaan volgen om mijn intuïtie samen te laten gaan met concrete kennis. Zo hoop ik een ieder die er van buiten uit wil zien zoals hij of zij zich van binnen voelt, bij die zoektocht te kunnen helpen. Want dat is vooral mijn passie: mensen te adviseren in hoe de buitenkant te laten kloppen met de binnenkant, want dan ben je volledig jezelf en straal je zelfvertrouwen uit. Want: je bent op je mooist als je van buiten uitstraalt wie je van binnen bent!!

  Opleidingen
  • Opleiding tot Kleur- en Stijladviseur bij Pool Opleidingen
  • Masterclass Personal Shopper bij Pool Opleidingen
  • Masterclass Advies voor de Vollere Klant bij Pool Opleidingen                                                                
  StylingDriehoek