Meteen naar de inhoud

het gevoel hebt dat je kleding niet overeenkomt met wie je bent (bijvoorbeeld als je net moeder bent geworden of je kinderen juist het huis uit zijn: je hebt een andere rol gekregen).

op zoek bent naar een andere baan, maar je niet prettig voelt in je uiterlijke presentatie omdat die niet weerspiegelt wie je bent.

voor een nieuwe stap in je leven staat en merkt dat de huidige inhoud van je kledingkast niet meer bij je past. Je zoekt kleding die aansluit bij de nieuwe jij.

Wat doen we in dit traject?
We werken samen door middel van oefeningen, gesprekken, thuisopdrachten en een kledingkastsessie.
Door gebruik te maken van de diverse methodieken begeleid ik jou bij je persoonlijke zoektocht naar de vertaling van je innerlijk naar je uiterlijk. Het traject biedt inzicht in je diepste zelf, vergroot het bewustzijn van je behoeftes en verlangens én helpt bij het zetten van concrete stappen naar je uiterlijke authenticiteit. Want daar gaat het uiteindelijk om: authenticiteit.  

Wat levert het traject je op?
Dit coachtraject biedt je inzicht in jezelf en in de rol die kleding speelt in jouw leven. Je ontdekt wat kleding voor jou betekent, welke kleding je energie geeft, en ervaart eyeopeners die leiden tot meer zelfinzicht en zelfvertrouwen. Uiteindelijk voel je je jezelf in je kleding, straal je kracht uit en laat je van buiten zien wie je van binnen bent.

Wat kost een coachtraject?
Uitgaande van 5-6 sessies moet je rekening houden met een investering van € 1.195,- incl. btw, reiskosten en een uitgebreid eindverslag dat ik na afloop voor je samenstel.

Het traject omvat minimaal vijf persoonlijke sessies van minimaal een uur en we komen minstens één keer per maand samen bij jou thuis. Daarnaast is er elke week online contact om voeling te houden met hoe jouw proces verloopt.