Meteen naar de inhoud

Van harte aanbevolen!

Astrid is al jaren een steun en toeverlaat voor me bij het shoppen van nieuwe kleding. Ze heeft een goede kijk op welke kleuren en welke soorten kleding bij je passen en je goed staan, wat enorm helpt als je dat zelf moeilijk vindt om te bepalen. Ze motiveert je ook om eens uit je comfort zone te stappen en… Lees meer “Van harte aanbevolen!”

Petra

Class on its own.

I have known Astrid for many years, as she was a teenager spending time in Perth, Western Australia. She had been here before with her girl friend and stayed with us. So the following year we were blessed to have her again in our family. Even then the combination of her outfit and colourings (Astrid’s mother was the dressmaker) were… Lees meer “Class on its own.”

Ingrid

Het stijl- en kleurenadvies van Astrid

Het stijl- en kleurenadvies van Astrid heeft mij geïnspireerd en veel geleerd. Het is mij nu duidelijk waarom een v-hals mij beter staat dan een ronde hals. Het kleurenpalet laat zien dat er meer kleuren zijn die bij je passen dan je denkt.
Nu, een paar weken verder, kijk ik anders naar mijn kleding en maak ik andere combinaties. Astrid… Lees meer “Het stijl- en kleurenadvies van Astrid”

Lisette

Waardevolle investering

Wat ben ik blij dat ik een garderobecheck en kleuranalyse bij Astrid geboekt heb. Ik had voorheen vaak stress over mijn kleding en het zoeken naar outfits kostte me dagelijks veel tijd.
Ik beweeg graag mee met de trends, maar de mode verandert zo snel dat ik niet meer wist wat ik nu moest kopen en vaak miskopen deed. Astrid… Lees meer “Waardevolle investering”

Sabrina

Cadeau voor mijn verjaardag.

Voor mijn 40e verjaardag heb ik een stylingsadvies met garderobecheck cadeau gekregen. Nu ik moeder ben, grijp ik heel gauw naar makkelijk en comfortabel. Ook het maken van setjes vind ik heel moeilijk en geven ’s ochtends stress bij de kledingkast! 😀
Maar daar gaat nu verandering in komen. Astrid is vandaag langs geweest en is de hele kledingkast… Lees meer “Cadeau voor mijn verjaardag.”

Sandra
Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld