Dress2Express

Astrid van den Ham
Veenslagenpad 14
3871PB Hoevelaken
Tel: 06 496 533 58
email: info@dress2express.nl

KvK-nummer: 65677986
BTW-nummer: NL002140349B65
IBAN: NL20 ABNA 0528 3693 85

Voor vragen mag je ook onderstaand formulier gebruiken.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

   

  Sabrina

  Wat ben ik blij dat ik een garderobecheck en kleuranalyse bij Astrid geboekt heb. Ik had voorheen vaak stress over mijn kleding en het zoeken naar outfits kostte me dagelijks veel tijd.
  Ik beweeg graag mee met de trends, maar de mode verandert zo snel dat ik niet meer wist wat ik nu moest kopen en vaak miskopen deed.
  Astrid wist in ons gezellige gesprek al snel een beeld te vormen van mijn persoonlijkheid en wat voor mij zou werken qua kleding. Ze heeft met enorm veel inzet mijn kledingkast met me uitgepluisd en me tussendoor uitgelegd waarom outfits wel of niet werken voor me. Ik had zelf al wat voorwerk gedaan (kleding die oud was of niet meer pastte uit de kast gehaald) zodat we goed konden focussen op waar ik echt hulp bij nodig had.
  Aan het eind van de middag begon ik zelf een beter beeld te krijgen van hoe ik het voortaan aan kon pakken. Ik bleef achter met een super overzichtelijke kledingkast en veel leuke setjes van mijn eigen kleding. Ook heb ik tips gekregen welke items nog een toevoeging zouden kunnen zijn in welke kleuren, en kan ik gericht gaan shoppen.
  De volgende dag heb ik misschien een halve minuut voor mijn kast gestaan en was ik helemaal blij met mijn outfit. Ik heb het vertrouwen dat ik nu snel ’s ochtends een outfit bij elkaar geraapt krijg, passend bij de weersomstandigheden en plannen voor die dag. Een waardevolle investering die me veel nieuwe miskopen bespaart.

  Sabrina

  Het stijl- en kleurenadvies van Astrid

  Het stijl- en kleurenadvies van Astrid heeft mij geïnspireerd en veel geleerd. Het is mij nu duidelijk waarom een v-hals mij beter staat dan een ronde hals. Het kleurenpalet laat zien dat er meer kleuren zijn die bij je passen dan je denkt.
  Nu, een paar weken verder, kijk ik anders naar mijn kleding en maak ik andere combinaties.
  Astrid bedankt!

  Lisette

  Saar

  Ik ben een aantal maanden geleden met Astrid op pad geweest. Eerst is ze thuis geweest om mijn kast eens even lekker op te ruimen. Heerlijk is dat. Ik zie het niet, ik weet het niet en ik word echt ongelukkig van kleding kopen. Kan geen combi’s maken. Ook door het doorspitten van de kast had ze al wat ideeën over wat er bij moest komen om goed te kunnen combineren. De dag zelf was top. Wat een heerlijk mens! Gewoon ook heel gezellig en ook recht voor z’n raap en daar hou ik zo van …. opmerkingen als… o nee, trek die maar uit! Die heb je nodig. We hebben veel kleding gekocht en ook veel dingen die te combineren zijn. Ik ben zelf lang 1.80 m en gelukkig toornde Astrid met kop en schouders boven mij uit dus had ze wel kijk op welke merken wel of niet passen zodat je geen hoog water of te korte mouwen hebt. Ik heb een topdag gehad en het gaat zeker weer een keer gebeuren! Dus niet twijfelen, maak gewoon een afspraak en gun het jezelf!

  Saar

  Samen met Astrid op zoek

  Samen met Astrid op zoek gaan naar de kleuren die bij me passen en waar ik me prettig bij voel. Dat is gezellig, leerzaam en inspiratievol. Samen door mijn klerenkast gegaan en veel tips gekregen. Astrid, dank je wel daarvoor!

  Maaike

  Astrid heeft mij met een garderobe check laten zien welke nieuwe combinaties ik kan maken en welke kleuren goed met elkaar matchen. Ze heeft mij ook laten inzien dat mijn garderobe wel iets meer kleur kan gebruiken! Dankjewel, je hebt mij goed op weg geholpen!

   

  Elles

  Stefanie

  Ik vind het best lastig om te zien welke kleur en stijl mij het beste staat. Veelal maak je dan toch veilige en voorspelbare keuzes bij het winkelen. Ik wilde graag wat tips en trucs en heb daarom een kleur- en stijladvies gevraagd bij Astrid van Dress2Express. Aan de hand van kleurstalen heeft Astrid mij kunnen adviseren welke kleuren mij het beste staan. Van deze kleuren heb ik kleurkaarten gekregen en nu winkel ik niet meer zonder. Het maakt het winkelen een stuk makkelijker. Ook heeft Astrid gekeken welke stijl bij mij past, dus wat voor stijltype ik ben. Dit was een feest van herkenning! Ik kleed mij nu bewuster om uit te drukken wie ik ben: spontaan, opvallend, energiek, extravert en lekker eigenzinnig.

  Bedankt Astrid!

  Stefanie

  Anneke

  Het stijladvies van Astrid was voor mij een unieke ervaring! Je krijgt inzicht in wat goed past bij je figuur, met daarbij duidelijke tips.

  Het leuke is dat het niet alleen gaat om de buitenkant. Astrid kijkt ook naar je persoonlijkheid. Kleding is communicatie! Wat wil je laten zien en waar voel je je lekker bij? Door deze combi krijg je een advies op maat, waar je écht wat aan hebt. Ook de ‘garderobecheck’ is een eye-opener, leuk om te doen!

  Dit is een aanrader voor iedereen, want: geen miskopen of thuiskomen met ‘meer van hetzelfde’.  Kortom: een stijladvies is winst!

  Anneke van Doornik

  Astrid heeft mij op een hele prettige en deskundige wijze tips en trics gegeven welke kledingvormen het beste passen bij mijn figuur. Hierbij ook kijkend welke stijl bij mij passend is en welke kleuren mij het beste staan. Ze heeft zonder te oordelen samen met mij mijn huidige garderobe doorgenomen en hierbij laten zien wat goed bij mij past en wat verder te combineren is. Zo kom je zelf weer tot nieuwe ideeën en kijk je met een nieuwe blik naar wat je al hebt. Het uitgebreide rapport welke ik na afloop kreeg is een fijn naslagwerk met goede stylingtips.

  Esther
  Deel uw eigen ervaring

  Verplicht veld