Meteen naar de inhoud
Home » Waardevolle investering

Waardevolle investering

  • door

Wat ben ik blij dat ik een garderobecheck en kleuranalyse bij Astrid geboekt heb. Ik had voorheen vaak stress over mijn kleding en het zoeken naar outfits kostte me dagelijks veel tijd.
Ik beweeg graag mee met de trends, maar de mode verandert zo snel dat ik niet meer wist wat ik nu moest kopen en vaak miskopen deed. Astrid wist in ons gezellige gesprek al snel een beeld te vormen van mijn persoonlijkheid en wat voor mij zou werken qua kleding. Ze heeft met enorm veel inzet mijn kledingkast met me uitgepluisd en me tussendoor uitgelegd waarom outfits wel of niet werken voor me. Ik had zelf al wat voorwerk gedaan (kleding die oud was of niet meer pastte uit de kast gehaald) zodat we goed konden focussen op waar ik echt hulp bij nodig had.
Aan het eind van de middag begon ik zelf een beter beeld te krijgen van hoe ik het voortaan aan kon pakken. Ik bleef achter met een super overzichtelijke kledingkast en veel leuke setjes van mijn eigen kleding. Ook heb ik tips gekregen welke items nog een toevoeging zouden kunnen zijn in welke kleuren, en kan ik gericht gaan shoppen.
De volgende dag heb ik misschien een halve minuut voor mijn kast gestaan en was ik helemaal blij met mijn outfit. Ik heb het vertrouwen dat ik nu snel ’s ochtends een outfit bij elkaar geraapt krijg, passend bij de weersomstandigheden en plannen voor die dag. Een waardevolle investering die me veel nieuwe miskopen bespaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *